Edisi Cuci Mata

Saturday, June 30, 2012

Butterfly Coaster ~ Aziemas


















Ni kali kedua Azie tempah dgn Ayu. kali ni dia tempah coaster bentuk butterfly sebyk 100pcs sbg gift utk special guest yg hadir masa wedding day adik dia. masa dia order tu risau gak Ayu, takut xmampu nak siapkan seblm tarikhnya coz 100pcs tu pd Ayu agak byk w/pun saiznya kecik2. yela...kita bkn tau apa yg b'laku masa akn dtg kan. so risaula kekalau masa tgh buat tu Ayu sakit etc.

Tapi Ayu beranikan diri utk ambik tempahan. sepjg proses menyiapkan tu mmg pun Ayu tak sihat. bkn mintak sakit ye tp Ayu kena demam denggi. hampir 2 minggu gak t'lantar. badan betul2 weak! nsb baik la seblm tu Ayu dah buat seskit so elok je demam juz smbg keje yg t'bengkalai. risau beb klu tak dpt siapkan tempahan cust. lintang-pukang gakla masa tu.huhu...

Alhamdulillah Ayu b'jaya siapkan kesemuanya 2-3hari seblm dateline yg Azie bagi. dan paling Ayu lega...Azie puas hati dgn hasil keje Ayu. ikutkan plan asal nak buat lain tp memandangkan masa dah suntuk so tu jela yg t'mampu Ayu buat.

Terima kasih ye Azie sbb sudi tempah dgn Ayu lagi :)

2 comments:

  1. salam. saya sal. nak tanya... ayu beli paper clay kat mana. sal dah lama cari tp x jumpe. sal nak buat mask.tolong bgtau k ayu.. thankss..

    ReplyDelete
  2. w'salam....

    ayu beli paper clay kat multifilla balakong.kat art friend the garden mid valley pun ada jual gak.tak pun kat creative cottage amcorp mall pj

    ReplyDelete