Edisi Cuci Mata

Friday, August 26, 2011

Hari Raya Wish....

Salam seme....


Pekabo? Ayu harap semenya sihat hendaknya.camne dgn persiapan utk raya ni? banyak buat kukis? Ayu...biasa2 jela...p'sediaan macam sebelum2 ni gak.kukis pun dpt buat sejenis je.lain2 kukis tunjuk.huhu...

Okla...sempena hari baik,bln baik ni....Ayu ingin mengambil kesempatan yg ada untuk menyusun 10 jari memohon ampun & maaf sekiranya ada pertuturan & perlakuan Ayu yg menyinggung hati serta perasaan kawan2 seme selama ni....baik p'buatan tu disedari atau tidak.

Moga syawal yg bakal menjelang dapat mératkan lagi silaturrahim & m'bawa seribu keberkatan buat kita seme. Insya-Allah...pada mereka yg akan balik ke kampung, moga selamat sampai ke destinasi ye...hati2 masa drive keta tu




3 comments:

  1. alalalala.... comelnya budak dua orang tu. Duduk atas tangga, sangat loving adik beradik :-)

    ReplyDelete
  2. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. K.Minn...

    payah gak nak srh dorg pose mcm tu sbb dok nak t'gelak je.tu yg laju je ayu snap pic dorg.nsb baik ada yg ok.

    this year ada gak snap pic dorg kat tangga tu (ni umah moyang dorg...typical umah melaka).tapi ada new pose yg leh dijadikan kad raya utk tahun depannya punya.hahaha...

    ReplyDelete